Praatje van de week

Beste leden,

 

Het seizoen 2014/2015 is, na een mooie traditionele openingszondag, alweer volop begonnen. De eerste wedstrijden zijn in een zonovergoten weekend alweer gespeeld.

Trots kunnen we zijn op onze club: het is een seizoen waarin zowel Dames 1 als Heren 1 Hockeyclub Haarlem vertegenwoordigen in de 1e Klasse. 

Wij wensen beide elftallen natuurlijk heel veel succes toe!

 Uiteraard is er achter de schermen veel gebeurd in de afgelopen zomermaanden. 

 Zo wensen wij Erwin van der Weijden en Koen van Wieringen heel veel succes toe in hun nieuwe rol als Technisch Manager en Hermann de Vries als Facility Manager van Dames 1 en Heren 1.

 Ook op sponsorgebied is er veel te melden. Rabobank is ook dit seizoen trotse Hoofdsponsor van Haarlem en Huijg Sport in de Generaal Cronjestraat is vanaf dit seizoen exclusief leverancier van ons nieuwe clubtenue en tevens een sponsor partner van de vereniging. 

Wie inmiddels bij Huijg Sport is geweest heeft kunnen constateren dat een gedeelte van de winkel een echte hockey uitstraling en een ruim assortiment aan schoenen, sticks en accessoires heeft gekregen. 

 Vanaf dit seizoen bieden wij, in samenwerking met de Rabobank, cashless betalen aan in het clubhuis middels MyOrder Cashless Betalen. Binnenkort volgt verdere informatie via de website en speciale acties in en rond het clubhuis.

Ben je al in het bezit van een MyOrder Cashless Betalen sticker en eventueel de MyOrder app op je mobiel? Dan betaal je vanaf vandaag je drankje en je hapje aan de bar in het clubhuis heel eenvoudig cashless. Simpel en veilig, ook voor kinderen!

 Al jaren wordt erover gesproken, is er geld opgehaald, zijn er plannen gemaakt….. Wij kunnen nu melden dat in de loop van dit seizoen de stand van de wedstrijd op het Bison Bowling veld zowel vanaf het balkon als rond het veld in een oogopslag te zien zal zijn.

 Ten slotte: er wordt de laatste hand gelegd aan zowel de Hockeyclub Haarlem app als de Narrow Casting op de televisie in ons clubhuis. 

Ook nieuw dit seizoen, een voordeelpagina op de website van onze sponsoren, voor alle leden. Zodra deze live zal gaan, hoor je van ons!

 Kortom, er is genoeg te doen en te beleven.

 Wil je meer weten of heb je suggesties ten aanzien van sponsoring? Stuur ons dan even een mailtje: pr-commissie@hchaarlem.nl.

 Voor nu een heel fijn en sportief seizoen gewenst en tot op de velden !

 PR & Sponsorcommissie Hockeyclub Haarlem

 Patrick van Joolen

Rob Vink

Frenk Zorge

 

 

 

Foto van de week

Nieuws
Info wachtlijst
23-10-2014
De belangstelling om te komen hockeyen bij HC Haarlem blijft onverminderd groot. Enerzijds zijn we daar natuurlijk blij mee, anderzijds vinden (..lees verder..)
cashless betalen bij H.C.Haarlem
22-10-2014
Hockeyclub Haarlem introduceert MyOrder Cashless.
HC Haarlem gaat haar leden en bezoekers op korte termijn de dienst MyOrder (..lees verder..)
bijlage: Introductie MyOrder Cashless.docx
bericht van de sponsorcommissie
20-10-2014
Onze leverancier en sponsor Huijg houdt opruiming in de winkel aan de Cronjéstraat!! Klik op de bijlage voor meer informatie. De Sponsor (..lees verder..)
bijlage: opruiming.pdf
2e scheidsrechtersexamen op 16 december, ook voor ouders!
20-10-2014

Op 9 oktober hebben 15 personen hun scheidsrechterskaart gehaald. Vanaf komende zaterdag starten we met de begeleiding van de nieuwe (..lees verder..)
Uitwisseling Zuid-Afrika weekend met MA1 zeer geslaagd!!!
19-10-2014

Het weekend van 4 en 5 oktober waren er Zuid-Afrikaanse hockeyspelers te gast bij HC Haarlem en ze sliepen bij spelers thuis van MA1. (..lees verder..)
Bestel nu je eigen HC Haarlem Hockeystick voor 15 november 2014
8-10-2014
Een HC Haarlem hockeystick met je eigen naam erop?
Verkrijgbaar in glassfiber (jeugdstick), maar ook in verschillende uitvoeringen carbon. (..lees verder..)
bijlage: HockeysticksHCHweb.jpeg

Reageer (0 reacties)

Agenda trainingen
6-10-2014
In de bijlage het trainingsoverzicht 2014/2015. bijlage: PlanningHCH1415v22092014.pdf
Speelkalender komend seizoen 2014 2015 (update 24/8)
29-6-2014
In de bijlage de actuele speeldagenkalender voor jeugd en senioren.
TZ, 11/9/2014
bijlage: district NH speeldagenkalender NH 1415- v 2 2 - 250814.xls

Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor