Praatje van de week

Herfstkamp D jeugd

Afgelopen herfstvakantie vond op H.C. Haarlem het hockeykamp plaats voor de D-jeugd. Zo’n 80 kinderen tussen 10 en 12 jaar verzamelden zich op het complex op de Vergierdeweg voor 2 gezellige dagen. Een hockeykamp draait, zou je denken, vooral om hockeyen, maar bij het Herfstkamp zijn we ook bezig met heel veel andere dingen. De kinderen hebben op maandag lekker gezwommen en om alle spullen uit elkaar te houden kreeg ieder kind een speciaal rugzakje (volledig gesponsord door onze sponsor HUIJG) mee. De oranje tasjes hingen in de kleedkamer toen de kinderen zo hard mogelijk van de glijbaan afgingen en de begeleiders probeerden onder water te duwen. Na deze activiteit zijn we lekker op de club geweest en is er, na veel keten, energie verzameld voor het "bounzen" de volgende dag. We zijn gezellig met alle kinderen in de bus (geregeld door Met&Co) naar Beverwijk gereden. De kinderen vonden het erg spannend dat ze in de speciale Billy Elliot bus mochten, de buschauffeur vertelde dat de cast op dezelfde stoelen zaten als waar wij op mochten zitten. Na het "bounzen" hebben we een hele leuke workshop Circus gedaan waarbij de kinderen devil-sticks en jongleer ballen hebben gemaakt. Om deze dag af te sluiten was er een spetterende bonte avond met veel muziek en gezelligheid. Kortom een super geslaagd kamp waar alle kinderen en begeleiding van hebben genoten.

Speciale dank gaat uit naar Huijg en Met&Co voor het mede mogelijk maken van dit evenement.


 

 

Foto van de week

Nieuws
Laatste trainingsweek voor de Winterstop
23-11-2015
Deze week (23/11 - 30/11) is de laatste trainingsweek voor de winterstop.

Voor de ABCD is het een reguliere trainingsweek. (..lees verder..)
Aan alle Funkeys, Benjamins en F-spelertjes van HC Haarlem
20-11-2015
Komen jullie woensdag 25 november ook naar het Sinterklaasfeest van HC Haarlem? Het feest begint om 17.30 uur en je ouders mogen je om 18.45 (..lees verder..)
Trainingschema zaalhockey
16-11-2015
In de bijlage het trainingschema voor de teams die zaalhockey spelen.
Het eerste schema is geldig vanaf 30-11-2015 tot 1-1-2016 (..lees verder..)
bijlage: Zaaltrainingsschema.pdf
Gezocht: begeleiders van nieuwe scheidsrechters
8-11-2015
Ongeveer twee jaar geleden is de vernieuwde scheidsrechterscommissie begonnen met het begeleiden van nieuwe scheidsrechters. (..lees verder..)

Reageer (0 reacties)


Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor