Praatje van de week

Beste leden,

 

Het seizoen 2014/2015 is, na een mooie traditionele openingszondag, alweer volop begonnen. De eerste wedstrijden zijn in een zonovergoten weekend alweer gespeeld.

Trots kunnen we zijn op onze club: het is een seizoen waarin zowel Dames 1 als Heren 1 Hockeyclub Haarlem vertegenwoordigen in de 1e Klasse. 

Wij wensen beide elftallen natuurlijk heel veel succes toe!

 Uiteraard is er achter de schermen veel gebeurd in de afgelopen zomermaanden. 

 Zo wensen wij Erwin van der Weijden en Koen van Wieringen heel veel succes toe in hun nieuwe rol als Technisch Manager en Hermann de Vries als Facility Manager van Dames 1 en Heren 1.

 Ook op sponsorgebied is er veel te melden. Rabobank is ook dit seizoen trotse Hoofdsponsor van Haarlem en Huijg Sport in de Generaal Cronjestraat is vanaf dit seizoen exclusief leverancier van ons nieuwe clubtenue en tevens een sponsor partner van de vereniging. 

Wie inmiddels bij Huijg Sport is geweest heeft kunnen constateren dat een gedeelte van de winkel een echte hockey uitstraling en een ruim assortiment aan schoenen, sticks en accessoires heeft gekregen. 

 Vanaf dit seizoen bieden wij, in samenwerking met de Rabobank, cashless betalen aan in het clubhuis middels MyOrder Cashless Betalen. Binnenkort volgt verdere informatie via de website en speciale acties in en rond het clubhuis.

Ben je al in het bezit van een MyOrder Cashless Betalen sticker en eventueel de MyOrder app op je mobiel? Dan betaal je vanaf vandaag je drankje en je hapje aan de bar in het clubhuis heel eenvoudig cashless. Simpel en veilig, ook voor kinderen!

 Al jaren wordt erover gesproken, is er geld opgehaald, zijn er plannen gemaakt….. Wij kunnen nu melden dat in de loop van dit seizoen de stand van de wedstrijd op het Bison Bowling veld zowel vanaf het balkon als rond het veld in een oogopslag te zien zal zijn.

 Ten slotte: er wordt de laatste hand gelegd aan zowel de Hockeyclub Haarlem app als de Narrow Casting op de televisie in ons clubhuis. 

Ook nieuw dit seizoen, een voordeelpagina op de website van onze sponsoren, voor alle leden. Zodra deze live zal gaan, hoor je van ons!

 Kortom, er is genoeg te doen en te beleven.

 Wil je meer weten of heb je suggesties ten aanzien van sponsoring? Stuur ons dan even een mailtje: pr-commissie@hchaarlem.nl.

 Voor nu een heel fijn en sportief seizoen gewenst en tot op de velden !

 PR & Sponsorcommissie Hockeyclub Haarlem

 Patrick van Joolen

Rob Vink

Frenk Zorge

 

 

 

Foto van de week

Nieuws
De GROTE CLUBACTIE begint binnenkort weer!
12-9-2014
Ook dit jaar gaan we weer meedoen met de grote clubactie om zo extra geld op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen en andere mooie doelen. (..lees verder..)
Aanpassing spelregels 3- en 6-tal hockey
10-9-2014
Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn de regels bij het 3-tal en 6-tal hockey iets aangepast.
  (..lees verder..)
'Shake Hands'
9-9-2014
De campagne "Sportiviteit en Respect" gaat dit seizoen uiteraard gewoon weer verder. Van alle teams wordt er verwacht dat we net als (..lees verder..)

Reageer (0 reacties)

HERFSTKAMP 2014
4-9-2014
HERFSTKAMP 2014 Het is zo ver!! De inschrijving gaat beginnen!!! (..lees verder..)
bijlage: Inschrijfformulier herfstkamp 2014.docx
Scheidsrechtersexamen op 9 oktober aanstaande
31-8-2014
Op donderdag 9 oktober zal weer een scheidsrechtersexamen worden georganiseerd. Ruim 30 leden van 16 jaar en ouder zullen dan weer in de (..lees verder..)
Clubhuisouders woensdag- en vrijdagmiddag gezocht
24-8-2014
Clubhuisouder(s) gezocht voor de woensdag- en vrijdagmiddag

Beste ouders en grootouders,
(..lees verder..)
Bestel nu je eigen HC Haarlem Hockeystick voor 1 juli!
9-6-2014
Een HC Haarlem hockeystick met je eigen naam erop?
Verkrijgbaar in glassfiber (jeugdstick), maar ook in verschillende uitvoeringen carbon. (..lees verder..)
bijlage: HockeysticksHCHweb.jpeg

Reageer (0 reacties)

Speelkalender komend seizoen 2014 2015 (update 24/8)
29-6-2014
In de bijlage de actuele speeldagenkalender voor jeugd en senioren.
TZ, 11/9/2014
bijlage: district NH speeldagenkalender NH 1415- v 2 2 - 250814.xls

Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor