Praatje van de week

Beste HC Haarlem-leden,

 

Graag stellen wij ons even voor!

 

Wij zijn jullie trotse nieuwe kledingsponsor. Voorstellen is eigenlijk niet meer nodig, want velen van jullie hebben de weg naar Huijg Sport in de Generaal Cronjéstraat al gevonden. Sinds augustus verkopen wij jullie mooie nieuwe HC Haarlem tenue van Reece en wat is het fijn om weer rood-blauw in de winkel te hebben!

 

Ook hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons team uit te breiden met jullie clubgenoot Jaap (Heren 1) die jullie elke zaterdagmiddag graag van advies voorziet bij de aanschaf van een nieuwe hockeystick. Onze nieuwe collectie zaalhockeysticks en zaalschoenen staat uiteraard ook in de winkel.

 

Wist u dat u als HC Haarlem-lid op ons hele assortiment, dus niet alleen op hockey artikelen, maar ook op schaatsen, hardloopschoenen en tennisrackets 10% korting krijgt? En denk ook aan functionele cadeautjes als; hockey handschoentjes, kousen, haarbandjes en bitjes, maar ook de juiste skie-jas of skie-broek kunt u bij ons vinden. 

 

Mochten er speciale wensen zijn om een team aan te kleden of shirts te bedrukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

We zien u graag in onze winkel in de Generaal Cronjéstraat 129-131 en op huijgsport.nl!

 

Namens ons hele team, met vriendelijke groet,

 

Nico Grobben en Ilse Huijg

 

 

 

 

 

Foto van de week

Nieuws
Bovelanderkampen op H.C.Haarlem
16-6-2015
De Bovelander hockeykampen op HC Haarlem
Programma 2015
(..lees verder..)
Lidmaatschap opzeggen? Doe het tijdig!
16-3-2015
De komende maanden start de Technische Commissie met de indelingen van jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2015/2016. (..lees verder..)
Geen ledenstop bij HC Haarlem
16-3-2015
In tegenstelling tot sommige krantenberichten, neemt HC Haarlem gewoon nieuwe leden aan en is er dus geen sprake van een ledenstop! De (..lees verder..)
Scheidsrechtersexamen 16 september 2015
29-7-2015
Voor de eerste keer dit nieuwe seizoen organiseert de scheidsrechterscommissie een examen om clubscheidsrechter te worden. Alle (spelende) (..lees verder..)
voorlopig trainingsschema 2015-2016
14-7-2015
Beste Leden,
Hierbij het voorlopige trainingsschema voor het seizoen 2015-2016.
Het nieuwe schema is nog voorlopig ivm met de trainers (..lees verder..)
bijlage: nieuw trainingsschema 2015-2016.pdf

Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor