Praatje van de week

Rogier Willems, UITBLINKER!!!!

Hockey Club Haarlem is net als allerlei andere verenigingen afhankelijk van vrijwilligers die allerlei werkzaamheden binnen de club verrichten. Elk seizoen zijn ongeveer 300 vrijwilligers bezig om de vereniging te ondersteunen.

Het bestuur van H.C.Haarlem is trots op al haar vrijwilligers. 

Rabo Bank Nederland riep afgelopen seizoen hockeyend Nederland op om de vrijwilliger uitblinker van hun eigen vereniging te nomineren.

o.a. veel ouders van jeugdleden hebben hun stem uitgebracht voor Rogier Willems. Rogier is al decennia verbonden aan onze vereniging als trainer van de jonge jeugd, maar bovenal is hij initiator van vele jeugdactiviteiten. Tevens is hij sterk verbonden met de Trimmersgroep waarvoor hij niet alléén training verzorgt, maar ook allerlei evenementen rondom de trainingen organiseert. Het bestuur van H.C.Haarlem ondersteunt van harte deze nominatie en, zoals je hieronder kunt lezen, zijn uitverkiezing tot UITBLINKER VRIJWILLIGER.

Rogier, van harte gefeliciteerd

Namens het bestuur van H.C.Haarlem.

Onderstaande tekst is van de RABO Bank, onze hoofdsponsor.

Uitblinker Rogier Willems van H.C. Haarlem op het shirt van Oranje tijdens EK Hockey

 

Nederlandse teams spelen EK hockey in bijzonder shirt

 

Tijdens het Europees Kampioenschap hockey betreden het Nederlandse heren- en dameselftal het veld in heel speciaal wedstrijdshirt. Op het shirt staat namelijk de naam van uitblinker Rogier Willems van H.C. Haarlem. Hij is een van de 129 vrijwilligers die door zijn clubleden werd betiteld als onmisbare ‘uitblinker’. Het uitblinker-shirt is een initiatief van de Rabobank om de clubvrijwilligers en hun onmisbare diensten in het zonnetje te zetten. Het EK wordt van 21 t/m 30 augustus in Londen gespeeld.

 

De Rabobank riep hockeyend Nederland in de tweede helft van het afgelopen seizoen op om de uitblinkers van hun eigen vereniging te nomineren. Dat gebeurde massaal. Bij H.C. Haarlem werd Rogier Willems uitgeroepen tot uitblinker van de club. Zijn naam prijkt dus als eerbetoon op het EK shirt van Oranje. In totaal kwamen bijna 1.000 nominaties binnen, wat wel bewijst dat elke club zijn eigen stille krachten kent die er week in week uit voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Op rabosport.nl staat het shirt met alle namen afgebeeld.

 

Megashirt en verloting

Van het bijzondere shirt is ook een reuzenexemplaar gemaakt. Dat zal tijdens de wedstrijden van Nederland worden uitgerold op de tribune om de teams aan te moedigen op weg naar – hopelijk - de Europese titels. Na afloop van het EK worden de wedstrijdshirts van de internationals verloot onder alle uitblinkers.

 

Een podium voor uitblinkers

Elke hockeyclub in Nederland kon haar onmisbare krachten een podium geven via rabosport.nl. Op deze site staan ook de meest bijzondere verhalen die zijn ingezonden. Want uiteindelijk hebben alle hockeyclubs samen een aandeel in de successen van Oranje, ook H.C. Haarlem.

 

Over Rabobank en hockey

De Rabobank investeert structureel in de top en in de breedte van het hockey. Onze betrokkenheid geven we vorm door het partnership met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en de ondersteuning van hockeyverenigingen. Met ongeveer 75% van alle hockeyverenigingen in Nederland heeft de Rabobank een (sponsor)relatie. Wij nemen hiermee een bescheiden aandeel in deze verenigingen, die op hun beurt van onschatbare waarde zijn voor onze samenleving.

 

 

 

 

Foto van de week

Nieuws
Trainingen vanavond afgelast
31-8-2015
LET OP ivm de verwachte hevige regenval vanavond lassen we uit voorzorg de trainingen af vandaag. (..lees verder..)
Start trainingen senioren (update)
31-8-2015
De seniorentrainingen starten vanaf dinsdag 1 september.
Op zondag 6 september staat de seizoensopening met feest gepland. De seniorenteams (..lees verder..)
Succesvolle speluitlegochtend 8E
30-8-2015
Zondag 23 augustus zijn de E 8-tallen het seizoen begonnen met een speluitlegochtend. De nieuwe regels zijn uitgelegd aan zowel de (..lees verder..)

Reageer (0 reacties)

Vrijwilliger UITBLINKER Rogier Willems
24-8-2015
Rogier Willems, UITBLINKER!!!!
Hockey Club Haarlem is net als andere verenigingen afhankelijk van vrijwilligers die allerlei (..lees verder..)

Reageer (0 reacties)

Uitgifte materialen jeugdteams
23-8-2015
Op zaterdag 5 september worden de materialen voor de jeugdteams uitgereikt. Tussen 08:00 - 14:00 in het clubhuis kunnen de jeugdteams een (..lees verder..)
Nieuwe spelregels per 1 augustus 2015
10-8-2015
Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd . 1.    Veldspelers zijn verplicht (..lees verder..)
Scheidsrechtersexamen 16 september 2015
29-7-2015
Voor de eerste keer dit nieuwe seizoen organiseert de scheidsrechterscommissie een examen om clubscheidsrechter te worden. Alle (spelende) (..lees verder..)

Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor