header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 

Vacatures

Vacature: Bestuur   Bestuurslid Wedstrijdzaken

Omschrijving Wegens het bereiken van de seniorenleeftijd van zijn kinderen, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid Wedstrijdzaken.

Deze bestuursfunctie is een mooie en laagdrempelige manier om een bijdrage te leveren aan onze hockeyclub. Het doel van de Wedstrijdcommissie is om ervoor te zorgen dat de jongste jeugd, jeugd en senioren nog meer hockeyplezier gaan beleven aan de competitiewedstrijden.

Profiel

De Wedstrijdcommissie bestaat uit de volgende subcommissies:

  • Wedstrijdsecretariaat;
  • Scheidsrechterscommissie;
  • Zaalcommissie;
  • Tuchtcommissie;
  • Ambassadeur Sportiviteit & Respect;

De bestuursfunctie 'Wedstrijdcommissie' is een faciliterende rol om ervoor te zorgen dat de competitiewedstrijden in goede banen worden geleid. Binnen de subcommissies zijn vele vrijwilligers werkzaam, veelal ouders van jeugdleden, die op enthousiaste wijze de commissies goed draaiende houden.

Voor deze functie is het niet per se nodig om ervaring te hebben met het hockeyspel. Heb je ervaring met facilitaire zaken en ben je goed in procesmanagement, dan is deze bestuursfunctie jou op het lijf geschreven!

Het bestuur vergadert één keer in de vier - zes weken. Daarnaast heb je periodiek contact met de subcommissies, zodat de taken gezamenlijk tot uitvoer worden gebracht.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie en/of vragen hebt, neem dan contact op met onze huidig bestuurslid wedstrijd zaken, Jeroen van Dongeren.

E: [email protected]

 

Aantal uren 0
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]
 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]