header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 

Vacatures

Vacature: Bestuur   Secretaris

Omschrijving Vanwege het vertrek van onze huidige secretaris, is het bestuur op zoek naar een enthousiast persoon die ‘als spin in het web’ graag een steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze club!
Profiel

De rol van een secretaris is breed en ook heel divers. Er is voldoende ruimte om hier een eigen invulling aan te geven. De secretaris is verantwoordelijk voor het voeren van correspondentie uit naam van en in overleg met het bestuur, voor het notuleren van bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tevens lever je een bijdrage aan een juiste besluitvorming. 

Naast bovengenoemde taken zorgt je als planningscoördinator, voor een goede afstemming tussen de hockey gerelateerde en niet-hockey gerelateerde activiteiten binnen de club. Tevens heb je zitting in de communicatiecommissie.

Mocht je binnen je rol als secretaris andere dingen willen doen of andere ideeën hebben, is dit zeker mogelijk.

 

De tijdbesteding als secretaris voor reguliere werkzaamheden is ca 1 uur per week. Er is een hogere tijdsbesteding in de aanloop naar de ALV in september. Daarnaast zijn er diverse extra activiteiten die, periodiek, mogelijk meer tijd per week kunnen vergen.

 

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en heb je affiniteit met de club dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie en/of vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact op met Debbie Raasveld ([email protected]

 

Wij zien jouw reactie graag tegemoet, alvast hartelijk bedankt!

Aantal uren 0
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]
 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]