header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Vacature bestuursfunctie 'Wedstrijdcommissie' HC Haarlem

11-4-2021

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals jullie misschien weten, is het bestuur van HC Haarlem bezig met een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. Eén van de plannen is om meer aandacht te gaan geven aan het technische beleid voor zowel de recreatie-, als de selectieteams.

Om dit doel te bereiken willen we een tweede bestuursfunctie toevoegen vanuit de Technische Commissie. Dat wil zeggen dat er een vacature is ontstaan voor de bestuursfunctie 'Wedstrijdcommissie'. Deze bestuursfunctie is een mooie en laagdrempelige manier om een bijdrage te leveren aan onze hockeyclub. Het doel van de Wedstrijdcommissie is om ervoor te zorgen dat de jongste jeugd, jeugd en senioren nog meer hockeyplezier gaan beleven aan de competitiewedstrijden.

De Wedstrijdcommissie bestaat uit de volgende subcommissies:

  • Wedstrijdsecretariaat;
  • Scheidsrechterscommissie;
  • Zaalcommissie;
  • Tuchtcommissie;
  • Ambassadeur Sportiviteit & Respect;
  • Wedstrijdtafel.

De bestuursfunctie 'Wedstrijdcommissie' is een faciliterende rol om ervoor te zorgen dat de competitiewedstrijden in goede banen worden geleid. Binnen de subcommissies zijn vele vrijwilligers werkzaam, veelal ouders van jeugdleden, die op enthousiaste wijze de commissies goed draaiende houden.

Voor deze functie is het niet per se nodig om ervaring te hebben met het hockeyspel. Heb je ervaring met facilitaire zaken en ben je goed in procesmanagement, dan is deze bestuursfunctie jou op het lijf geschreven!

Het bestuur vergadert één keer in de vier weken. Daarnaast heb je periodiek contact met de subcommissies, zodat de taken gezamenlijk tot uitvoer worden gebracht.

Indien je geĆÆnteresseerd bent in deze functie en/of vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact op met onderstaande contactgegevens.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet, alvast hartelijk bedankt!

Mocht je graag iets voor de club willen betekenen komend seizoen, maar past deze bestuursfunctie misschien niet meteen bij jou, klik dan op onze website voor de overige vacatures.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

HC Haarlem


E: [email protected]

M: 06 - 304 36 941.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]