header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Puck Hoving

Nieuws afbeelding 23-9-2021

Puck (18) kreeg de stick door van broer en zus Teun en Puck.

Wie is Puck?

Mijn naam is Puck Hoving, woon in Santpoort Zuid en hockey al sinds mijn 7de bij HC Haarlem. Ik studeer Sport, Management en Ondernemen aan de HVA en geef daarnaast training aan de jeugd van HC Haarlem en ben veldbegeleider bij de jongste jeugd. Ook heb ik drie jaar de jongste jeugd teams JF1, J6E1 en J8E1 met veel plezier gecoacht.

In welk team speel je nu?

Momenteel speel ik (wederom) in Dames 1 en heb het ontzettend naar mijn zin! In de jeugd heb ik in verschillende selectieteams gespeeld en op mijn 15de heb ik de overstap gemaakt naar de Dames 1. Ik heb dat seizoen heel veel geleerd en genoten, maar kwam er ook achter dat ik toch wat relaxter speelde in de jeugd. Na twee jaar in de A1 gespeeld te hebben, was het dit jaar toch een goede keuze om alsnog naar de senioren te gaan. Het is een ontzettend hardwerkend én gezellig team. We zijn allemaal erg gemotiveerd om er met z’n allen een top seizoen van te maken!

Op welke positie speel je? Je wordt vaak ‘snelheidsduivel’ genoemd!

Ik ben vaak te vinden op het middenveld en in de voorhoede. Beide linies vind ik fijn om te spelen. In de jeugd was ik meer te vinden op het middenveld en tegenwoordig sta ik spits, linksvoor of rechtsvoor. Gelukkig is mijn uithoudingsvermogen ook top!

Wat maakt HC Haarlem een gezellige club?

Als ik op de club aankom, heerst er altijd een fijne en open sfeer. Veel mensen kennen elkaar en langs de lijnen staan vaak veel supporters. De club straalt veel plezier uit.

Heb je een tip voor HC Haarlem?

Ik denk aan het werken met studentenkortingen om het ledenuitval rond de studietijd tegen te gaan. Zo merk ik om mij heen dat veel jongens en meiden stoppen als ze doorschuiven naar de senioren. De jongste senioren krijgen al korting op hun contributie, maar wellicht door nog meer activiteiten binnen de club te organiseren en studenten prijzen te hanteren?

Quilty pleasure?

Apple Bandit na de wedstrijd en Nederlandse romantische komedies

Aan wie geef je de stick door?

Ik geef de stick graag door aan onze nieuwe mascotte; Teddy Tip-in!

 

Wil jij je ook inzetten voor onze club? Kijk dan snel op onze website#samensterker


Foto door www.bamosconcepts.com

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Postadres
p/a Roerdompstraat 20,
2025 CP Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]