header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Teddy Tip-in

Nieuws afbeelding 30-9-2021

Teddy Tip-in kreeg de stick door van Puck Hoving Dames 1

Wie is Teddy Tip-in?

Sinds de start van dit seizoen ben ik de officiële mascotte van onze geweldige club. Ik ben altijd enthousiast en vrolijk naar iedereen toe. Mijn doel is om het hockeyen nog leuker te maken en iedereen een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Speel jij ook hockey?

Jazeker, ik kan op alle posities spelen, zelfs keepen. Maar het leukste vind ik toch om supporter te zijn van HC Haarlem en onze jongste spelers (en tegenstanders) te verwelkomen op de club. Dit geeft hopelijk nog wat extra plezier in het hockeyen. Vaak gaat de spanning er bij de kleintjes meteen van af.

Wanneer kunnen we je zien op de club?

Ik ben er geregeld op de zaterdag- en zondagochtend als de jongste jeugd en jeugd teams op het veld staan. Maar ik ben ook aanwezig bij onze eigen HC Haarlem activiteiten. Ook kan je mij vragen bij speciale teamgelegenheden of om gewoon mee op de foto te gaan. Trouwens, nu het weer mag, wil ik ook wel eens een berenknuffel geven. Dat hebben we met z’n allen wel een beetje gemist.

Wil je dat ik aanwezig ben, maak dan een afspraak via [email protected]

Heb je ook je eigen sponsor?

Jazeker, ik wordt gesponsord door Kinderopvang HERO. Ik ben dus eigenlijk ook hun HERO.

Heb je nog hulp nodig van vrijwilligers?

Ja, heel graag. Ik verwacht dat ik vaker op de club langs ga komen. Het zou dan fijn zijn als iemand mij helpt met begeleiden. Een half uurtje als Teddy aanwezig zijn kan ook best intensief zijn. En als mensen zelf ook in de huid van de Teddy Tip- in willen kruipen, dan is dat zeker mogelijk. Geef je op via [email protected]

Prijsvraag!

Wie is de initiatiefnemer van Teddy Tip-in en heeft hem leven in geblazen? De drie winnaars ontvangen een leuke HC Haarlem goodiebag

Stuur je antwoord naar [email protected] of dm ons via de socials

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Postadres
p/a Roerdompstraat 20,
2025 CP Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]