header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Gezocht: Vrijwilligers voor de zaalcommissie

Nieuws afbeelding 12-11-2022

Zaalhockey is al jaren een groeiende activiteit die bijdraagt aan een betere hockeytechniek en in de wintermaanden zekerheid tot hockeyen biedt. Vanuit HC Haarlem wordt zaalhockey aan de teams aangeboden. Elke winter staan er bijna 50 teams in de zaal te hockeyen. Het in goede banen leiden van deze competitie valt, in de periode van november t/m februari, onder verantwoordelijkheid van de zaalcommissie.

De zaalcommissie werkt zelfstandig, maar overlegt ook met de Technische Commissie (TC) en het bestuur.

Ter versterking van onze gezellige commissie zijn wij per direct op zoek naar meerdere enthousiaste leden die willen helpen bij het invullen van de volgende deeltaken:

Voorzitter zaalcommissie

Samen met het team zorg je ervoor dat het zaalhockey seizoen goed verloopt. Je hebt contact met de KNHB en TC. De taak is vooral administratief en organiseren. Deze taak is gedurende het zaalseizoen, gemiddeld 2u per week. Daarnaast beheer je de zaalhockeymaterialen en koopt deze (indien nodig) in.

Beheerder externe contacten en LISA

Je bent aanspreekpunt voor SRO (beheerder sporthallen) en zorgt ervoor dat trainingsuren in de sporthallen Haarlem worden gereserveerd en vast gelegd. Daarnaast zorg je ervoor dat teams, die zich aanmelden, juist in het beheerprogramma Lisa worden gezet. Je hebt contact met SRO en TC. Deze taak is vooral intensief bij aanvang van het zaalhockeyseizoen.

Wedstrijdsecretariaat

Tijdens het zaalhockeyseizoen ben jij het aanspreekpunt als het om de wedstrijden gaat. Je informeert per week de teams als ze zaaldienst hebben en checkt of alle wedstrijdformulieren goed zijn ingevuld. Je hebt contact met KNHB en overige hockeyclubs. Je werkt in het beheerprogramma LISA. Deze taak is vooral intensief tijdens het zaalhockeyseizoen.

Vind je het leuk om iets voor de club te doen en spreekt een van bovenstaande vacatures je aan, laat het ons weten. Voor de zaalcommissie ben je een bepaalde periode van het jaar bezig en wordt je vrijgesteld van bardiensten. Het hele systeem rondom de zaalhockeyorganisatie staat als een huis. Meld je nu aan en je kan dit seizoen meteen meelopen met de zaalcommissie.

Meer info of aanmelden? Neem hiervoor contact op met: [email protected]