header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Even voorstellen: onze nieuwe Penningmeester

Nieuws afbeelding 29-12-2022

Hoi!

Ik zal mij even voorstellen.Ik ben Arthur Verdaasdonk , 44 jaar en woon samen met mijn vriendin Judith en dochter Nicoline in Haarlem. Ik werk bij Spaarnelanden NV en ben daar als Manager IBOR eindverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Haarlem en Zandvoort.

Op 1 december jl. ben ik gestart als Penningmeester van Hockeyclub Haarlem na een fijne overdracht van Margot Boot. Ik heb enorm veel zin en energie om samen met de andere bestuursleden en alle vrijwilligers een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Hockeyclub Haarlem.

Ik draag de sport een warm hart toe. Vroeger heb ik jarenlang met veel plezier gehockeyd bij Saxenburg (en veel partijtjes van Haarlem gewonnen, sorry ;) waar ik een makkelijk scorende centrumspits was. Helaas moest ik op mijn 14e vanwege een blessure noodgedwongen stoppen.

Nu mijn dochter bij de jongste jeugd is begonnen brak voor mij het momentum aan om weer actief een bijdrage te leveren aan hockey. Naast dat ik als troste ouder op zondagochtend langs de lijn sta wil ik mijn kennis en ervaring graag inzetten voor de club. De club heeft mooie ambities en er liggen voldoende uitdagingen zoals verduurzaming en energietransitie op ons pad. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met de inzet van de vele geweldige vrijwilligers een mooie toekomst tegemoet gaan.

Tot ziens op de club of langs het veld,
Arthur

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]