header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Bestuursleden gezocht!

Nieuws afbeelding 2-4-2023

Beste HC-Haarlemmer,

Misschien heb je de afgelopen tijd al een aantal keer de oproep voor vrijwilligers voorbij zien komen. Helaas ontvangen we hier veel te weinig (lees geen) respons op. HC Haarlem is een club met verreweg de laagste contributie in de omgeving, maar met toch zeker zoveel activiteiten. Daar zijn we trots op! Dit realiseren we samen. Mede dankzij alle vrijwilligers krijgen we de wedstrijdplanning, het materiaal, het onderhoud van de club, de bar (inkoop en diensten), de evenementen, de communicatie, de zaalcompetitie, de sponsoring en zo verder rond.

We komen nu in een situatie waarbij we echt meer vrijwilligers nodig hebben om dit zo te houden. En als we het met z’n allen doen, dan kost het ook minder tijd. Want een functie voor een commissie kun je ook samen vervullen. Effectief qua tijdsbesteding en nog leuk ook!

Op dit moment draaien veel commissies op ouders van de oudere jeugdleden/ senioren. Voor velen van hen wordt het tijd om het stokje door te geven aan de jongere generatie. We doen daarom ook graag extra een beroep op ouders van de Jongste Jeugd, de Jongere Jeugd en Jong Senioren. Ook i.v.m. de continuïteit en het aansluiten bij de ideeën en verwachtingen van de jongere generatie vinden wij dit belangrijk. Inzetten voor de club betekent meer betrokkenheid en veel gezelligheid, maar ook jouw ideeën vorm geven. Hier is alle ruimte voor binnen onze mooie club.

Naast de reeds gecommuniceerde vacatures, zullen er aan het einde van het seizoen ook drie bestuursleden vertrekken. Hierdoor ontstaan er ook drie vacatures voor het bestuur, te weten;

Secretaris, Technisch bestuurslid Jeugd en bestuurslid Wedstrijdzaken.

Secretaris

Debbie Raasveld:

" Na zeven jaar als secretaris in het bestuur gezeten te hebben, is het voor mij tijd om iets anders te doen binnen de club en het stokje over te dragen. Met heel veel plezier heb ik deze functie vervult en er een eigen draai aangegeven. Heel graag vertel ik je meer over deze leuke functie”.

Technisch bestuurslid Jeugd

Joost Moerkerk:

" Als bestuurslid Technische commissie heb ik een aantal jaar met veel enthousiasme en energie de functie van bestuurslid technische commissie vervult, maar ik ben erachter gekomen dat ik liever uitvoerend bezig ben, dan als beleidsmaker. Aan het einde van het seizoen stapt ik daarom over naar de zaalcommissie. Wie wordt mijn opvolger bestuurslid Technische commissie Jeugd?!”

Bestuurslid Wedstrijdzaken

Jeroen van Dongeren:

"Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier de functie van bestuurslid wedstrijdzaken vervuld en in de Zaalcommissie gezeten. Mijn kinderen bereiken nu de senioren leeftijd, waardoor het voor mij tijd wordt om het stokje over te dragen aan de volgende generatie. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op!”.

Voor een overzicht van alle vacatures

Sportieve groet,

Het Bestuur