header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Even voorstellen: onze 3 nieuwe bestuursleden!

Nieuws afbeelding 30-9-2023

Met veel plezier stellen we graag onze nieuw bestuursleden voor:

Sofoula Schalkwijk, secretaris

 

Ik ben moeder van Ella (12). Samen met haar vader Winfried wonen we sinds 2011 in de Kleverparkbuurt. Ella hockeyt al heel wat jaren met veel plezier bij HC Haarlem, dus tijd om wat terug te doen voor de club.

 

Aan mij de onmogelijke taak om Spin-in-het-web Debbie Raasveld op te volgen.

Maar, het is een sterk bestuur met enthousiaste mensen, dus fijn om er samen de schouders onder te zetten. Ik vind de sfeer op de club belangrijk, de manier waarop iedereen met elkaar omgaat, zodat iedereen zich thuis voelt.

 

Zelf heb ik nooit gehockeyd, maar ik loop graag hard in de duinen.

Ik werk in Amsterdam. Na jaren op nieuwsredacties in Hilversum ben ik vorig jaar overgestapt naar de communicatie-afdeling van De Nederlandsche Bank. Dat is heel wat anders dan secretaris zijn van een hockeyclub. En een deel van de communicatie van de club valt daar nu ook nog onder zolang de communicatiecommissie geen versterking heeft gekregen.

 

Dus, bij deze, de oproep: heb je zin/tijd om af en toe iets op de site te plaatsen of een paar keer per jaar een nieuwsbrief te maken? Meld je dan bij [email protected] of [email protected] We zien je graag komen!

 

 

 

Paul Huisman, Bestuurslid Wedstrijd zaken

 

Mijn naam is Paul Huisman (45). Samen met mijn vrouw Wendy (41), onze zoon Thijs (13) en dochter Hannah (10) woon ik sinds 2002 in Haarlem. Ik hockey zelf niet en dat heb ik ook nooit gedaan. Zelf tennis, padel, ski en golf ik graag en ben ik werkzaam als Manager Business Services bij Allen & Overy LLP in Amsterdam (advocaten kantoor).


Hannah hockeyt sinds de MO8 met veel plezier bij HC Haarlem en speelt nu in MO12-1. Na 3 jaar actief te zijn geweest als trainer/coach bij de voetbal van mijn zoon is het nu tijd om meer te doen voor HC Haarlem. Vanaf de ALV zal ik de rol van bestuurslid Wedstrijdzaken overnemen van Jeroen van Dongeren.

 

Wat valt er onder Wedstrijdzaken;

·Aanspreekpunt voor onder andere de KNHB, de Gemeente Haarlem & Dienst Sport, Recreatie en Onderwijsvoorzieningen (SRO)

·Samen met de Technische commissie en TM ervoor zorgen dat alle teams voor het veld en zaal hockey bij de KNHB op tijd zijn aangemeld.

·Scheidsrechterscommissie en het wedstrijdsecretariaat

·Zaalcommissie; bijv; zaalcapaciteit en zaalmaterialen

 

Tot ziens op de club of langs het veld.

 

 

 

Dennis Groot, Bestuurslid Technische commissie Breedte

Hallo! Mijn naam is Dennis Groot en sinds kort vorm ik samen met Diederik Oostburg de technische commissie van HC Haarlem. Daarbij richt ik mij op de breedte teams, waar Joost Moerkerk tot op heden fantastisch werk leverde.

 

Mijn doel is om het leven voor de coaches en vrijwilligers zo simpel en leuk mogelijk te maken. Zij zijn het die in mijn ogen het verschil voor de club mogelijk maken. Beleid zo duidelijk mogelijk, zo min mogelijk gezeur en gedoe en vooral lekker hockeyen.

 

Qua sporten moet ik eerlijk bekennen dat mijn liefde toch vooral altijd bij voetbal heeft gelegen. Maar sinds mijn dochter bij HC Haarlem lid is, wint hockey steeds meer aan terrein. Dit was de reden om mij op te geven voor de technische commissie en omdat ik vind dat we allemaal een steentje bij moeten dragen om de club draaiende te houden.

 

Ik woon nu negen jaar in Haarlem samen met mijn vrouw Angela en kinderen Sophia (MO-10 Geel) en Tip. Ik heb een eigen zaak, Abykys, waarbij we bedrijven helpen om het rendement uit data en IT te halen. Daarnaast hou ik ervan om hard te lopen en pizza’s te bakken.

------

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]