header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Zaalhockey

Planning zaalseizoen 23-24

Nieuws afbeelding 13-11-2023

Beste HC Haarlemmers,

 

Wat ontzettend leuk dat jullie je allemaal zo enthousiast hebben opgegeven voor deelname aan de zaalhockeycompetitie 2023-2024!

Wij hebben er inmiddels voor gezorgd dat jullie als team zijn aangemeld bij de KNHB. De KNHB is nu druk bezig met het inplannen van de wedstrijden. We verwachten dat de wedstrijden eind november in de HC Haarlem- en Hockey app zichtbaar zijn.

 

Het CONCEPT trainingsschema staat achter de inlog onder zaalhockey. Het definitieve trainingsschema zal begin december gepubliceerd worden in de HC Haarlem app

 

De zaalcompetitie duurt van 9 december a.s. t/m 11 februari 2024, elk team zal in die periode 6 of 7 weekenddagen competitie spelen. De wedstrijden kunnen gespeeld worden op de zaterdag of de zondag. Let op: alleen in het weekend van 31 december is er GEEN competitie. Er worden WEL wedstrijden gespeeld in het eerste (op 24 december tot 14:30 uur) en laatste weekend (6 en 7 januari) van de kerstvakantie!

 

Voordat de zaalcompetitie van start gaat, hebben we nog een overzicht van belangrijke data:
25 november & 2 december, van 10:00-12:00u: uitreiken zaal(coach)tassen (clubhuis)

Let op: dit zijn de enige dagen dat de zaalspullen worden uitgedeeld. Als de coach of begeleider op deze dagen niet kan stuur dan svp een ouder. Noteer deze data dus goed in je agenda! Aan de coaches en/of begeleiders zal per team een tas met 10 zaalballen, 2 legguardshoezen en een set speciale zaalriempjes ter beschikking worden gesteld. Dit betekent dat wij de coaches of begeleiders bij overdracht van het materiaal vragen een bruikleenovereenkomst te tekenen. De spullen kunnen alleen door een meerderjarige worden opgehaald.

Tip: maak voorafgaand een foto van de keepersklomp waarbij de riempjes goed zichtbaar zijn, dan kunnen wij bij het uitreiken de passende soort zaalriempjes meegeven!

27 november, 20:00u: Informatie avond ZAAL voor scheidsrechters (Clubhuis)

30 november, 20:00u: Coachavond ZAAL O12 t/m O18 trainers en coaches (Clubhuis)

1 december, 19:00u: Coachavond ZAAL voor de O9 en O10 (Jongste Jeugd) trainers en coaches (Clubhuis)

2-3 december, LAATSTE competitieweekend op het veld

4 december,Start zaal trainingen in de Kennemersporthal en Provincie Noord-Hollandhal volgens het meegestuurde trainingsschema

8 december, 18:00-21:30 uur: PRAKTIJK avond voor scheidsrechters in de Kennemersporthal in twee zalen.

 

Van een aantal teams hebben we nog niet doorgekregen welke spelers niet meedoen aan de zaalcompetitie. We horen dit graag uiterlijk 15 november!

 

Om in de zaal te kunnen spelen is iedereen verplicht zaalschoenen te dragen en te spelen met een zaalstick en een zaalhandschoen. Tevens dient ieder team, iedere wedstrijd een scheidsrechter/ spelbegeleider (voor de O9 & O10 teams) mee te nemen. De scheidsrechter moet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Mocht je die nog niet hebben, op 7 december is het eerstvolgende examen. Meld je aan via [email protected]

 

Als er nog vragen/opmerkingen zijn kun je ons altijd mailen: [email protected]

 

Wij hebben er ontzettend veel zin! Tot bij één van bovenstaande dagen.

 

Met sportieve groet,

Zaalcommissie HC Haarlem

 

Sandra Hermans, Paul Huisman, Joost Moerkerk, Debbie Raasveld

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]