header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Nog op zoek: bestuurslid Beheer en Onderhoud

Nieuws afbeelding 3-7-2024
Bestuurslid Ronald van Beek stopt ermee. Wie volgt hem op? 

Als bestuurslid Beheer & Onderhoud heb je als doel om het HC Haarlem sportcomplex mooi, schoon en veilig te houden. Dat doe je niet alleen!

HC Haarlem is een prachtig complex waar wekelijks 1100 leden met veel plezier verblijven. Samen met vrijwilligers én de gemeente zorgen we ervoor dat er op het complex optimaal gerecreëerd kan worden.

Wat houdt het takenpakket globaal in?

Het overgrote deel van het operationele werk op en rondom de velden en kleedkamers wordt gedaan door de Gemeente Haarlem/SRO. Voor hen ben je contactpersoon/aanspreekpunt. Dit gaat overigens twee kanten op: ook als er vanuit de club opmerkingen zijn, kan je bij SRO terecht. Zij pakken deze punten dan verder op.

Het clubhuis valt echter niet onder de Gemeente Haarlem/SRO, maar ook hier willen het mooi, schoon en veilig houden.  Als bestuurslid Beheer & Onderhoud coördineer je de activiteiten die hieraan bijdragen, zoals het periodiek testen van de brandbeveiliging en alarminstallatie. Of het verhelpen van kleine mankementen. Dit hoef je niet alleen te doen. Een kleine groep van toegewijde vrijwilligers - we zijn overigens altijd op zoek naar versterking - helpt mee om het clubhuis in goede conditie te houden.  

Tenslotte neem je ook plaats in het bestuur van HC Haarlem. Hier ben je het eerste aanspreekpunt rondom beleidszaken aangaande Beheer & Onderhoud, zoals noodzakelijke of wenselijke investeringen of ideeën om het complex beter, leuker of duurzamer in te richten.

Dus lijkt het je leuk om meer betrokken te zijn bij HC Haarlem en mee te denken en werken aan de toekomst van HC Haarlem, stuur dan een mail naar [email protected]  

Wij kunnen je inzet en enthousiasme goed gebruiken!

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]